Webrendszerek

Az internetes megjelenés ma már alapvető formája a weboldal.

Az elmúlt évtized technológiai fejlődése ma már mindenki számára egyszerűen, alacsony költséggel teszi elérhetővé a webes megjelenés kialakítását. Információkat közölhet cégéről, árairól, legfrissebb akcióiról, mindezt látványos, igényes formában - anélkül, hogy értenie kellene a webes szabványokhoz, illetve szoftverfejlesztésre lenne szüksége.

Cégünk segít megtervezni az Ön weboldalát, kívánsága szerint elkészíti azt, elhelyezi a szervereinken és folyamatosan karbantartja.

Tervezés és megvalósítás

Az internetes megjelenés tervezése jóval összetettebb feladat, mint néhány weblap elkészítése és internetre helyezése. A webrendszerek hosszútávú sikere az információ aktualitásának folyamatos fenntartásán és a weblapokat megtekintő ügyfelek igények minél szinvonalasabb kielégítésén múlik.

Egy hosszú távon (alacsony üzemeltetési költséggel) fenntartható webrendszer kialakításához a Ön alkalmazási és cégünk web fejlesztési tapasztalata együtt szükséges, hogy az elképzeléseinek megfelelő és technikailag racionális megoldás alakuljon ki.

Többéves webfejlesztési és alkalmazási tapasztattal a hátunk mögött vállaljuk, hogy egyedi igényeinek megfelelően segítjük egy hatékony rendszer megtervezésében, illetve független tanácsadóként támogatjuk Önt tervezett vagy futó webes projektjeinek lebonyolításában.

Ha nem tudja még pontosan, milyen lehetőségeket nyújthat az Ön számára az internetes megjelenés, ajánljuk figyelmébe a szaktanácsadás szolgáltatásunkat, mely konzultációt kínál az internet számos témaköréval kapcsolatban.

Amennyiben cégünket bízza meg a megálmodott rendszer megvalósításával is, szabványos technológiákra épülő, könnyen karbantartható és akár mások által is továbbfejleszthető rendszert alakítunk ki az Ön számára.

Weboldal elhelyezés

Weboldalának teljeskörű elhelyezését ránk bízhatja a domain regisztrációtól és fenntartástól kezdve az adatbázis-alapú webrendszerek szerver-elhelyezéséig. Másfél évtizede üzemeltetünk webszervereket rendkívül magas rendelkezésre állással.