Felhőszolgáltatások

Cégünk privát felhőalapú rendszerek kiépítésével is foglalkozik.

Amennyiben adatait nem kívánja külső szolgáltatókra bízni, de szeretné élvezni a bárhonnan elérhető felhőalapú tárhelyek és szolgáltatások kényelmét, kialakítunk cége számára egy teljes megoldást, amelynek akár az üzemeltetését is vállaljuk.

Felhőalapú tárhely

Online tárhelyszolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármilyen platformról elérje fájljait. Használatához csupán egy web böngészőre van szükség.

A fájlokat akár offline is elérhetővé teheti. PC és Android kliens alkalmazások segítségével biztosítható kijelölt könyvtárak és fájlok automatikus szinkronizációja a számítógépei és a felhőalapú tárhely között. Íly módon akkor is hozzáfér dokumentumaihoz, amikor éppen nincs aktív hálózati kapcsolata.

Jelszóval védett fájlmegosztás

A felhőalapú tárhelyben tárolt anyagait bármikor egy kattintással megoszthatja kollégáival és akár külső személyekkel is a webes felületen keresztül. Így nem kell több emailben elküldenie dokumentumait, támaszkodhat a tárhely webes tartalommegosztási szolgáltatására.

További szolgáltatások

Az online tárhely további szolgáltatásokkal is bővíthető, mint például webes email kliens, határidőnapló, de képnézegető és zenelejátszó alkalmazás is elérhető.

Ne feledje: adatai mindig a saját kezében lesznek!

Nem kell külső szolgáltatókra bíznia céges adatait ahhoz, hogy élvezhesse a felhőalapú rendszerek előnyeit.